Tilbud!
,

MP 589 Uld Rib Baby Strømper 351 Brown Melange – Str. 25-28

Original price was: 60 kr..Current price is: 24 kr..

Forkæl din baby med disse luksuriøse uldribstrømper i den perfekte brunlige farve. Holdbarhed og komfort i ét. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300619678137 Kategorier: ,

Stil dine børn bedst muligt på deres hverdags eventyr med disse formidable MP 589 Uld Rib Baby Strømper i farven Brown Melange. Disse fantastiske ankelstrømper er designet til at levere stil, komfort og holdbarhed til de små fødder, der konstant er på farten.

Med en sammensætning af 80% Superwash uld, 17% polyamid og 3% elastan, er disse strømper ikke kun bløde og varme, men også yderst slidstærke. Den fine ribstrikkede konstruktion tilføjer tekstur og stil til strømperne, mens den brede fold på skaftet sikrer en behagelig og sikker pasform hele dagen.

Brown Melange-farven tilføjer en smule elegance til hverdagens look og gør disse strømper til et alsidigt tilbehør, der let kan matches med forskellige tøjstilarter. Uanset om dine børn er på legepladsen, i skolen eller bare derhjemme, vil disse strømper holde deres fødder varme og hyggelige hele dagen lang.

Med en størrelse på 25-28 passer disse strømper perfekt til små fødder i vækst, og deres holdbare kvalitet sikrer, at de vil kunne følge med i alle eventyr og leg. Så lad dine børn udforske verden med tillid og stil iført disse MP 589 Uld Rib Baby Strømper – en pålidelig og modstandsdygtig følgesvend, der vil støtte dem igennem alt, hvad dagen bringer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MP 589 Uld Rib Baby Strømper 351 Brown Melange – Str. 25-28”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.