,

MP 57025 Ida Glitter Strømper 4109 Ecru – Str. 15-16

50 kr.

Føl dig strålende og stilfuld med vores MP Ida Glitter strømper. Skab et elegant look med skinnende detaljer og perfekt pasform. Din garderobe fortjener det bedste.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300301407394 Kategorier: ,

Glitrende elegance og luksus definerer disse fantastiske Ida Glitter strømper i farven Ecru. Skabt med omhu og dedikation til detaljer, disse strømper er det ultimative valg til at tilføje et subtilt, men alligevel iøjnefaldende twist til dit outfit. Disse strømper er ikke bare et tilbehør – de er en statement piece, der vil få dig til at skille dig ud fra mængden med stil og klasse.

Med en sammensætning af 60% viskose bambus, 20% metallisk, 17% polyamid og 3% elastan, er disse strømper ikke kun fashionable, men også behagelige at have på dagen lang. Den bløde og åndbare bambusfiber sikrer, at dine fødder forbliver friske og komfortable, mens den metalliske tråd tilføjer et subtilt glimt, der fanger lyset på smukkeste vis.

Den feminine Ecru farve tilføjer en subtil elegance til dine sko og outfits, og kan nemt matches med både hverdags- og festtøj. Uanset om du ønsker at pifte dit arbejdsoutfit op med et strejf af glamour eller sætte prikken over i’et på din aftenkjole, så er disse strømper det perfekte valg.

Vaske- og brugsanvisningen er enkel og nem at følge, så du kan holde dine strømper smukke og holdbare i lang tid fremover. Vær klar til at modtage komplimenter, når du træder ud i disse fantastiske Ida Glitter strømper – de er designet til at tage dit stilniveau til nye højder og få dig til at skinne, uanset hvor du går. Giv dine fødder den luksus de fortjener, og tilføj disse strømper til din kollektion i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MP 57025 Ida Glitter Strømper 4109 Ecru – Str. 15-16”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.